Nejnovější recenze ze sekce Kuchyňské linky
Можна купити додаткові шкафчики.
- Za málo peněz velké vybavení pro středně velkou kuchyni. Klasická stavebnice, snadná montáž.
- Než se vyznáte, co v které krabici je, raději vše rozbalíte a postupně stavíte. Ani jeden šroubek, kolíček navíc, přesně spočítané, ale nic nechybělo. Pokud něco zlomíte, ztratíte, máte smůlu a běžíte si dokoupit.
Levné, ideální vybavení pro středně velkou kuchyni. Kvalitní provedení, tlusté desky, bytelné.
- Jednoduchá montáž
- Pěkný vzhled
- Kvalitní kovani
- Predvrtane díry na zásuvkách nesedí, takže jsou posunuta madla
- Poskládat zásuvky je vyšší dívčí
Kuchyň je celkově moc pěkná, ale kvalita odpovídá ceně. Sestavení až na zásuvky je velmi jednoduché.
Není počítáno se spojením skříněk k sobě.
Příjemné je pomalé dovirani.
Když vychytáte mouchy, tak to bude super kuchyň za příjemné peníze.
- Slušné zpracovàní
Krásná kuchyň
Odpovídá ceně
- Krásná
- Kvalitní materiál
- Perfektní cena
- Žádné nejsou
Kuchyně splnila přesně moje očekávání. Je super že jdou dokoupit i další skříňky samostatně. Perfektní je skříň na potraviny.
- Má jen jeden šuplík
Rohová skříňka měla mít 90 cm, má sotva 80 cm, musíme tedy celou linku odsunout od zdi a zbytečně mi tam vznikl prázdný a zbytečný prostor. To mě hodně naštvalo, pečlivě jsem si počítala rozměrově jednotlivé skříňky a udělalo mi to čáru přes rozpočet… u jedné skříňky úplně chyběla záda, u dřezové skříňky byli jen 2 malé trojúhelníčky, což je málo. Jinak je za tu cenu linka v pohodě. Doprava OK
- Dobrá domluva s obchodem při drobných změnách v objednávce
Kupovali jsme linku jako komplet a po té ještě zvlášť 2 skříňky. Jednu ještě máme ve výrobě. A zatím jsme velice spokojeni. Vypadají dobře, vše funguje. V prvotním výběru nás zaujal styl a barva. A nabídla se nám spousta úložného prostoru. 1 skříňka byla vybrána extra do jiného prostoru pod velký kávovar, čímž nám vyřešila opět spoustu úložného prostoru a zajímavé řešení umístění kavovaru, který by na pracovní ploše linky zabíral zbytečně moc místa.
- nízká cena
Cena odpovídá pohodlná montáž
- levná kuchyňská linka
- docela pěkný deisgn
- plastová madla
- nepřehledný návod
- Levná,lehká,závěsné štellugkotvy vršku
- Moduly jde kombinovat a jednoduše přemístit na umytí podlahy pod linkou
- Na uchycení vrchních skříněk doporučuju dokoupit úchytky❕
Pouze a jen by mohlo být poliček víc a šuplat,ovšem na potřebné nádobí a nástroje bohatě stačí
- kuchyńská sestava je velmi pěkná a splńuje moje požadavky
- rychlé sestavení, možnost dokoupit nové díly, nic nechybělo
- Levné zboží a kvalita odpovídá ceně. Pro využití zahradní kuchyňky dostačující.
Spodní skříňky nemají zadní stěny tak že si musíte sehnat sololit nebo překližku aby nádobí nebylo opřené o stěnu za linkou. Horní skříňky neobsahují hmoždinky ani šrouby na uchycení skříněk na zeď ( maličkost ) ale ztratíte tím čas.
- Krásně vyfoceno - reálně odpovídá fotografii, dobře zabaleno, velká spokojenost
- Hezká
- Kvalitní
Praktická kuchyně do všech domácností.
Vše bylo v pořádku.
- richlost dodani.
Zobrazuji 41 - 60 ze 500 recenzí « Předchozí 1 2 [ 3 ] 4 5...25 Další »