Nejnovější recenze ze sekce Kuchyňské linky
- kvalita
Nejedná se o zboží použitelné do běžné kuchyně, ale na uvaření kávy, ohřátí jídla v mikrovlnce a umytí příboru, talíře a hrnku od kávy úplně dostačující.
- kuch. linka splnila mé očekávání na 100 %
- přehledný návod
- vše pasuje
- V případě jendotné desky nutno dokoupit zvlášť
- dělená deska na jednotlivé skříňky
- Linka přišla složená po skřínkách včetně seřízených dvířek a pečlivě zabalena na jedné paletě.
- Honí skřínky mají stavitelné zadní háčky na pověšení.
- Zadní lišta na pověšení je součástí balení.
- Teleskopické písty ve skřínkách otevíraných nahoru.
- Spodní skřínky nemají stavitelné nožičky.
- Chybí police v horních prostředních výklopných skřínkách.
- Chybí police ve skřínce pro dřez.
- Pekna a cenově dostupná
Cena odpovídá kvalitě, možná ještě o něco lepší kvalitě.
- Levná kuchyň, vypadá pěkně, je hezčí než na obrázku.
- Při sestavování kuchyně neseděly rozměrově čudlíky do skla, museli jsme je upravit.Dřez ( celoplošný nerezový 800x600 mm), který nebyl přímo součástí kuchyňské linky, ale je k ní doporučován, mohl by mít v budoucnu lepší řešení uchycení.
- levná, bytelná.
- Spokojenost
- kvalita odpovídá ceně
Neskutečně pracné skládání dohromady. Díly neoznačené. Kdyby zabalili jednotlivé skříňky každou zvlášť, ulehčilo by to dost prace. Takhle je to vše dohromady a návod,o tom ani nemluvit. Schéma nesrozumitelné a chybí nákres celkové kuchyně. Jsou jenom nakresleny jednotlivé skříňky a ještě špatně. :-( Sklo,které patří do jedné ze skříněk bylo uloženo na dně paletky a cela váha kuchyně ,všechny ty prkynka byly poskládány na tom skle. Pak je jasné,že to nemůže to sklo vydržet a ke všemu bylo pod sklem špatné ulozeni výztuže,překrývalo se a tím pádem vznikl schod a sklo prasklo. Velice špatně zabalené.
Neúplná dodávka, nesedí dezén, chybí šrouby, špatná spojovací deska
- barva,rozměry a materiál dle požadavků
tento produkt jsem si vybrala,protože jsem dlouho hledala odpovídající barevné provedení a rozměry ,které mně vyyhovují
krásná kuchyň za bezva cenu
Levný, dobrý
- sem spokojená
Zboží přišlo rozložené a zatím ještě nebyl čas ho smontovat ale doufám že vše bude v pořádku.
Rozhodně úchyty by měly být menší. Porušuje to celkový
vzhled výrobku.
- snadná montáž
Zobrazuji 441 - 460 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 [ 23 ] 24 25 Další »